"При відвідуванні лікарями Юлії Тимошенко для проведення їй будь-яких оглядів відеозйомка в палаті не ведеться – відеокамери на цей час занавішуються. Про це йдеться у відповідних щоденних актах за підписами співробітників пенітенціарної служби та лікарів", - йдеться у повідомленні прес-служби ДПтС України.

Поміж того, у відомстві вкотре підкреслюють, що в медичній палаті Центральної клінічної лікарні "Укрзалізниці", де перебуває на реабілітації Тимошенко, встановлені камери відеоспостереження, які передбачені національним і міжнародним законодавством.

Також ДПтС спростовує заяву захисника Тимошенко, депутата Верховної Ради від фракції "БЮТ-Батьківщина" Сергія Власенка про те, що Тимошенко в ЦКЛ охороняють співробітники Качанівської виправної колонії чоловічої статі і стверджують, що безпосередньо охорону Тимошенко в медичній палаті здійснюють виключно жінки-співробітниці виправної колонії.

Нагадаємо, раніше захисник Тимошенко Сергій Власенко заявив, що в палаті екс-прем'єра у Центральній клінічній лікарні №5 "Укрзалізниці" в Харкові встановлені камери відеоспостереження.