"На жаль, все це те, що відбувається було переформатовано в політичний проект, проект з дестабілізації становища в регіоні", — сказав губернатор.

На запитання, яка політична партія має відношення, на його думку, до цього політичного проекту, Шишацький прямо не відповів.

Він пригадав, що до чорнобильців у табір приїжджали народні депутати Олег Ляшко і Михайло Волинець.

Також губернатор розповів, що днями він одержав факс з дивним листом, в якому було вказано, що Олег Ляшко на одному з наметів протестуючих повісив папір із вказівкою, що тут тепер знаходиться його громадська приймальня. Губернатор висловив здивування цим фактом й іронічно зазначив, що Олегу Ляшку треба було цей папір повісити на біотуалеті.

Нагадаємо, чорнобильці в Донецьку голодують з 15 листопада, вимагаючи виплатити їм законні пенсії у повному обсязі та зустрічі з прем'єр-міністром Миколою Азаровим. Вчора, 24 листопала, перед сесією обласної ради делегація учасників акції протесту проти скорочення пенсій намагалася пройти в залу, щоб звернутися до депутатів, однак керівництво облради вирішило, що сесійна зала не місце для таких заяв. Тож, учасників акції до депутатів не пустили. Навіть після того, як двоє голодувальників встали перед можновладцями на коліна.