Про це він написав на своїй сторінці у Facebook.

“За моєю інформацією, Андрій Клюєв перебуває в Києві і правоохоронні органи знають, де конкретно він живе. У зв'язку з цим кілька простих запитань Arsen Avakov і всієї нової влади. Чому Андрій Клюєв досі на волі? Чи отримав він повістку? Чи допитаний щодо подій 30 листопада, 19 січня і 20 лютого? Розповів він, де він бачився з Віктором Януковичем вже після зміни влади? Чекаємо наступного поста пана Авакова "Доповідаю народу України. Клюєв". Якщо ми не отримаємо відповіді на ці питання, можна сміливо припустити, що всіх знову купили”, - сказав Найєм.

Водночас нардеп Анатолій Гриценко вважає, що у нової влади давно хороші стосунки з Андрієм Клюєвим і закулісні торги з ним тривали впродовж всього Майдану.

“Повідомлення Мустафи Найєма про Клюєва - досить тривожне. Правда це, чи ні? Не знаю. Найгірше полягає в тому, що якщо правда, то багато людей не здивуються. І я в їх числі. Бо очільники нової влади з Клюєвим у добрих партійно-бізнесових стосунках давно і плідно. Контакти й закулісні торги з Клюєвим тривали протягом усього Майдану. Тому не виключаю, що вони і зараз тривають... Найкращою і єдино переконливою відповіддю з боку Турчинова й нових міністрів-силовиків став би негайний арешт Клюєва - тоді підозри й недовіри зникнуть!”, - написав Гриценко у Facebook.

Нагадаємо, екс-глава Адміністрації президента Андрій Клюєв виявив готовність сприяти компетентним органам у розслідуванні останніх подій в Україні.

В.о. генпрокурора Олег Махніцький запевняє, що має достатньо доказів провини екс-глави АП Андрія Клюєва під час Євромайдану. Як відомо, Клюєву та іншим оголошено про підозру. Винним у масових вбивствах загрожує 10-15 років ув'язнення або довічне позбавлення волі.