Про це правоохоронці повідомили газеті "Комерсант-Україна".

"Урядовий квартал перекрито. Київська міліція поки не отримала заявки на проведення мирних акцій протестів у вівторок, тому ще не відомо, чи будуть посилені кордони", - заявила начальник прес-служби ГУ МВС у Києві Ольга Білик.

Зауважимо, співробітники Внутрішніх військ повернулися на свої позиції неподалік від барикад на Грушевського. Окрім того, міліція продовжує блокувати вулиці Садову, Липську, Шовковичну.

Нагадаємо, під час виступу зі сцени на Майдані Незалежності в ході Народного віче лідер свободівців Олег Тягнибок закликав протестувальників прийти 18 лютого з пікетом під стіни Верховної Ради. Він закликав українців вимагати під стінами парламенту прийняти конституційний акт щодо повернення до Конституції 2004 року.

Депутат Анатолій Гриценко вважає, що на “мирний наступ Майдану” 18 січня потрібно зібрати членів опозиційних партій з усієї України.

На думку позафракційного нардепа Віктора Балоги, у вівторок депутати повинні завести людей до Верховної Ради, щоб пікетувати її зсередини і вимагати прийняття рішення.