Ще одна дівчина (1996 р.н.) була госпіталізована до луганської лікарні з діагнозом: закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку, закритий перелом стегна і лівої стопи, рвана рана губи, травматична ампутація передніх зубів.

Невдовзі співробітники ДАІ спільно з оперативниками відділу карного розшуку Новопсковського РВ встановили, що постраждалі – жертви ДТП, винуватець якого, – голова сільради, керуючи автомобілем "Фольксваген-Пассат", скоїв наїзд на молодих людей, які прямували на двох велосипедах у зустрічному напрямку. Після аварії винуватець зник з місця події, – повідомляють у прес-службі області.

Водія затримали, проти нього порушено кримінальну справу за ч. 3 статті 286 КК України. Наразі його авто знаходиться на штрафмайданчику. Вирішується питання про обрання запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, сьогодні, 13 серпня, автобус із 39 громадянами Росії потрапив у ДТП на 348 км траси Москва–Сімферополь між населеними пунктами Новобогданівка та Спаське у Мелітопольському районі на Запоріжжі.