На їхню думку, українські готелі можуть залишитися без відвідувачів.

“Є проблеми, особливо в Україні, де деякі готельєри виставляють дуже високі ціни. Однак ці надзвичайно високі ціни - це поганий імідж для країни, яка проводить, та й в цілому для чемпіонату”, - каже операційний директор УЄФА Events S.A. Мартін Каллен.

“Дійсно це проблема - ціни. Але ми попередили свої готелі - Європа не така велика, і сьогодні перельоти на лоу-кост компаніях, і ми 15 травня на два місяці робимо "відкрити небо". Тому готелі можуть лишитися напівпорожніми”, - каже віце-прем’єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Натомість, помірні ціни більшості пропозицій польських готелів змушують вболівальників їхати в Україну лише на матчі.

“Ми намагаємося переконати їх, аби вони створили для гостей такі умови, аби вони хотіли повернутись до Польщі. Ми розглядаємо різні варіанти, і ЄВРО має бути початком відносин із вболівальниками,а не закінчення”, - каже міністр спорту та туризму Польщі Йоанна Муха.

“Власники готелів не володіють базою продажу квитків, географією. Квитків лишилось кілька тисяч. І тому, якщо б їм була зрозуміла база, вони б вже знизили ціни”, - каже віце-прем’єр-міністр, міністр інфраструктури України Борис Колесніков.

Нагадаємо, з 16 збірних футбольної євро-першості, 13 будуть проживати під час чемпіонату в Польщі.