«Інтрига була здебільшого між другим та третій місцем: неочікувано спортсмен зі Львова Володимир Рекша виборов свою перемогу і друге місце у Віталія Міхеєва. Рівень учасників був гарний, але погода внесла певні корективи в перебіг подій і результати змагань, які демонстрували сьогодні учасники», - розповів президент Федерації стронгмен України Сергій Конюшок.

Організатори тішаться, що силовий екстрим нещодавно визнано офіційно в Україні, хоч і потребують досі такої ж підтримки, як і інші види спорту. Однак, осторонь не залишаються небайдужі вболівальники. «Просто цьому виду спорту в даний момент в Україні треба дати поштовх. І ми вважаємо, що популяризація такого виду змагань дуже позитивно впливає на сучасну молодь», - зауважив маркетинг-директор City Commerce Bank, генерального партнеру змагань Олексій Санніков. «З’являються нові ідеали, до яких варто прагнути, і хлопці наочно показують, яким чином можна досягати більшого».

Загалом, вісім учасників виборювали першість у шести силових змаганнях. А призи отримали не лише стронгмени, а і присутні глядачі.