Вслід жінкам-нардепам люди кричали "Проститутки!", - пише Gazeta.ua.

Окрім того, одна із мітингувальниць шарпнула за шубу Льовочкіну, а охоронець, який ішов позаду депутата, прийняв увесь удар на себе, проте люди переслідували його по вулиці Шовковичній, продовжуючи закидати снігом і землею.

Охоронець врешті не витримав, зняв своє пальто і сказав, що він жодного відношення до Верховної Ради не має, а кидали у нього "куплені опозицією мітингувальники".

Мітингувальники закидали снігом і землею ще й батька та сина Табалових, їм услід кричали "Тушки!". Один із мітингувальників навіть вдарив старшого Табалова прапором, ще хтось поцілив йому сніжкою в око. Згодом Табалових закрили собою "беркутівці".

Нагадаємо, сьогодні, 2 квітня, у другому читанні і в цілому Верховна Рада не проголосувала за проведення виборів мера Києва і голови КМДА 2 червня. Із необхідних 226 голосів "за" проголосували тільки 209 нардепів.

Після цього у Раді оголосили перерву. Тоді трибуну Верховної ради заблокували близько 10 нардепів, здебільшого – це мажоритарники від "Батьківщини" та "Свободи".