Про це повідомив керівник кримського медіацентру Міноборони Владислав Селезньов.

“Джерела з с. Андріївка, що під Севастополем, повідомляють, що в ці хвилини озброєні представники самооборони Криму намагаються захопити пост радіотехнічного взводу, який дислокується на мисі Лукулл. Кількість озброєних представників самооборони - 5 осіб. Вимоги - передати під їх контроль пост РТВ”, - повідомив Селезеньов.

Читайте також: "Народна самооборона Криму" захопила військовий шпиталь у Сімферополі

За його даними, в ці хвилини на територію автобату в Бахчисараї проникли невідомі озброєні люди. “Їх близько 10 осіб. Прибули до частини на 2 мікроавтобусах. Вимоги і хто вони – уточнюю”, - повідомив начальник медіацентру.

Водночас з Новофедоровки повідомляють, що “в ці хвилини солдати російської армії намагаються захопити командний пункт аеродрому, усередині якого перебувають українські військовослужбовці”.

Нагадаємо, вчора близько 18:00 80 російських солдат захопили аеродром у Саках. “Обладнали вогневі точки вздовж злітної смуги. Встановлюють кулемети. Помічниками у них 40-50 невідомих в цивільному одязі”, - повідомив Селезньов. Пізніше представники самооборони пояснили, що вчинили ці дії, побоюючись прибуття ззовні на аеродром авіаційної техніки.