За допомогою фарб і ножниць професійний гример зробив з чотирилапої стильну хижачку. Трирічна Солі справжня модниця, образ змінює від линьки до линьки. Заради краси, на цей раз довелося вистояти п’ять годин, бідолаха навіть задрімала. Спочатку малюнок вистригали перукарськими ножицями, зайву шерстку збривали. А ефект та виразність задуманого художниця підкреслила “меліруванням” - висвітлювала кожну луску.

Галина змінює окрас собакам і котам вже три роки. Які лишень гламурні тварини звідси не виходили: собаки як смугасті тигри, коти - з крилами метеликів на спині. Утім, першою експериментувала завжди Солі.

“Мама казала, що це рік чорного дракону. Я думала, що це просто рік дракону, то хай буде вже чорний”, - каже господарка той-тер’єра Солі Ілона.

Художниця каже, що використовує спеціальну косметичну фарбу, яка змивається і не шкодить здоров,ю тварин. Тюнинг тварини обійдеться від 150 до декількох тисяч гривень. Однак, охочих вінничан зробити своїм хатніх улюбленців більш яскравими, не багато. Господарі собаки планують зробити модними не лише Солі, а й її щенят. Відтак незабаром з’являться маленькі цуценята-дракончики.