На думку Бондаренко, апетит Юлії Тимошенко зростає у геометричній прогресії — чим більше є, тим більше хочеться. З цього регіоналка зробила висновки, що засуджена екс-прем'єр йде на поправку, і немає сенсу тримати її у лікарні, повідомляє УНН.

Право прохати є у всіх. Але не у всіх такий непомірний апетит. Тут зрозуміла логіка захисту Тимошенко і самої Тимошенко. Це як в тому анекдоті: "Дайте попити води, а то так їсти хочеться, що переночувати ніде“. Спочатку прохали, посилаючись ніби то на поганий стан здоров’я, перевести в умови лікарняної палати, що і було зроблено. А зараз вже просять, а потім вже будуть вимагати вільний вихід у Харків, - прокоментувала Олена Бондаренко.

Читайте також: Прохання Тимошенко про пом'якшення умов ув'язнення розглянуть цього місяця

Вона припускає, що Тимошенко насправді не зрозуміла - це не прогулянка, це не тимчасовий санаторій, а це насправді кримінальне покарання, це утримання під вартою з усіма наслідками.

Бондаренко наголошує, що Тимошенко і так перебуває в умовах, набагато ліпших, ніж можуть дозволити собі звичайні громадяни, тому її заява є небаченим нахабством по відношенню до громадян, зокрема, і засуджених за тією ж самою статтею КК.

Нагадаємо, як розповів захисник екс-прем’єрки Юлії Тимошенко Сергій Власенко, його підзахисна ще 30 грудня минулого року попросила керівництво Качанівської колонії полегшити їй умови відбування покарання.