"Яндекс.Диск" дозволяє зберігати файли будь-якого формату. У розпорядженні користувача — до 10 гігабайт вільного простору, куди можна скласти свої особисті документи, фотографії, музику, фільми. Вони будуть доступні користувачеві скрізь, де є інтернет, — вдома, на роботі, в гостях або в кафе. Можна в будь-який момент відкрити потрібний файл або поділитися ним з іншими людьми. Крім тих файлів, які користувач завантажує на сервіс, Диск зберігає вкладення з його пошти на Яндексі. Для них виділяється додатковий простір", — йдеться в повідомленні прес-служби "Яндексу".

"Диск — хмарний сервіс. Це така віртуальна папка, куди можна складати все що завгодно, не турбуючись про збереження даних. Навіть якщо з вашим комп’ютером або ноутбуком щось трапиться, файли диску нікуди не зникнуть. Зараз Диск інтегрований в "Яндекс.Пошту". Надалі ми пров’яжемо його до інших сервісів", — розповів керівник персональних сервісів компанії "Яндекс" Антон Забанних.

Як повідомляється, документи синхронізуються з будь-яким пристроєм — можна почати роботу з документом в одному місці, а закінчити в іншому.

Сервіс поки працює у бета-режимі, доступ до нього можна отримати за запрошеннями.

Як раніше повідомлялось, у кінці березня компанія "Яндекс" провела чергове оновлення одного зі своїх сервісів — "Яндекс.Карти". Тепер на сервісі підтримується українська мова.