"Сердечно вітаю Вас, корифея вітчизняного театру й кіно, з 70-річчям від дня народження. Високо ціную Ваш яскравий талант і безперервний творчий пошук, безмежну відданість сцені та активну життєву позицію", — йдеться у привітанні Президента.

Янукович вважає, що під керівництвом Ступки Національний академічний драматичний театр імені Івана Франка продовжує славні традиції українського театру і з успіхом впроваджує новаторські ідеї.

"Ви є гордістю національної культури, її символом, що втілює акторська майстерність", — підкреслив Янукович у своєму привітанні і побажав Богдану Ступці міцного здоров’я, щастя, невичерпного натхнення у здійсненні майбутніх задумів.

Микола Азаров у своєму привітанні підкреслив "блискучу техніку і творчу енергію, завзяту і натхненну працю" ювіляра.

"Вельмишановний Богдан Сильвестрович! З почуттям великої поваги вітаю Вас, талановитого художника, вірного сина своєї землі та свого народу, видатного театрального і кіномитця, з 70-річним ювілеєм! Ваш творчий і життєвий шлях є прикладом для наслідування наступних поколінь. Разом з численними шанувальниками Вашого таланту прийміть щирі побажання міцного здоров’я та нових творчих звершень", — йдеться в тексті привітання прем’єр-міністра.