О 14:30 розпочнеться пікет будівлі телецентру “Олівець”, що на Мельникова, 42. Людей просять добиратися своїм ходом, адже дорога не близька і немає можливості прибути туди організованою колоною. На місці керувати пікетом буде народний депутат від “Батьківщини” Юрій Одарченко.

Мітингувальники пікетуватимуть ще два українські канали. Дві колони почнуть формуватися на Майдані Незалежності о 14:00 і вирушать пішки на вулиці Дмитрівську (там розташований "Інтер") та Фрунзе (канал “1+1”).

Як повідомляє прес-служба “Батьківщини”, опозиція вимагає від Генеральної прокуратури терміново провести перевірку силового захоплення "Беркутом" телевежі, що нині відбувається, та вжити відповідних заходів реагування.

"На "Беркут" зараз стільки злочинів зібралося, що їх треба не просто розпускати, а більшу частину цих бійців треба притягати до кримінальної відповідальності за ті злочини, які вони вчинили проти мирного населення", - сказав заступник голови партії "Батьківщина" Павло Петренко сьогодні на брифінгу.

Нагадаємо, “Перший національний” сьогодні проводить телемарафон "Відкрита студія" про події на Євромайдані. У студію запрошують міністрів, зокрема, уже виступили глава Мінекології Олег Проскуряков та глава Міндоходів Олександр Клименко.

У зв’язку із проведенням спеціальних телемарафону будівлю телецентру “Олівець” посилено охороняють силовики. Співробітники міліції повідомили, що взяли під посилену охорону будівлю телецентру в Києві у зв'язку з намірами мітингувальників заблокувати роботу телевежі, які прозвучали вчора під час блокування Шевченківського суду Києва.