Головне, встояти в першій зустрічі, яка відбудеться на виїзді. Там, за оцінками аналітиків Parimatch, у "Динамо" буде 26% на перемогу і 28% на нічию. При цьому шанси на вихід в наступний етап зараз абсолютно рівні.

До слова: Брюгге – Динамо: прогноз букмекерів на матч Ліги чемпіонів

Взагалі, якщо порівнювати команди, то вони багато в чому схожі. Портал transfermarkt оцінює склад "Динамо" в 100,50 мільйона євро, а "Брюгге" – в 102,03 мільйона євро. При цьому кияни з багатою єврокубковою історією займають 23 місце в рейтингу УЄФА, а бельгійці йдуть на 37-му рядку.

Дізнайтеся більше: "Динамо" зіграє проти "Брюгге": що відомо про бельгійців

Віцечемпіон Бельгії напередодні матчу з "Динамо" пограв мускулами в національній першості. Команда відвантажила "Сент-Трюйдену" шість сухих м'ячів ("Динамо" ж в суботу розбило на виїзді ФК "Львів" 3:0). При цьому всі 90 хвилин у складі "Брюгге" на полі провів українець Едуард Соболь. Його досвід матчів з киянами явно буде корисний бельгійцям.

Втім, свої козирі є й в Олександра Хацкевича. Наприклад, новачок команди Жерсон Родрігес. Гравець збірної Люксембургу відправився з "Динамо" в Бельгію і цілком може дебютувати за команду в єврокубках.

Читайте також: "Динамо" відправилось на матч з "Брюгге" із зірковим новачком і без талановитого півзахисника

Варто також пам'ятати про те, що в суботу киян чекає матч з "Шахтарем" в чемпіонаті України. "Гірники" будуть свіжішими, оскільки їх старт в Лізі чемпіонів відбудеться лише у вересні. Динамівцям важливо грамотно розподілити сили, оскільки команді однаково необхідні позитивні результати в обох протистояннях.