У запорізьких волонтерок багато роботи. Адже усі продукти потрібно добре зварити, почистити та нарізати. Для бійців роблять фронтовий варіант оселедця під шубою. А ще для цього потрібно зробити не менше ста кілограмів салату олів'є. Відтак волонтери не жаліють ні сил, ні часу.

Нам неважко, ми з ними заодно. Щоб вони там теж відчували, що ми їх підтримуємо, що ми з ними,
– розповідає волонтерка Тетяна Пантелеймонівна.

З продуктами волонтерам помогли місцеві ферми і жителі Запоріжжя. Збір необхідного організували через соцмережі.

Жодна поїздка волонтерів на Схід не обходиться без домашніх вареників, не буде винятком і цей раз.

Як тільки закінчать готувати святкові страви, волонтери відразу вирушать на фронт. аби на Новий рік бійці мали чим поласувати.

Читайте також: Як живуть на Світлодарській дузі ті, хто береже наш спокій