Acer Iconia W4

Компанія Acer готує нову планшетку - Iconia W4. Пристрій отримав процесор Intel Atom Bay Trail. Це новітній чотириядерний чип з тактовою частотою 1.33 ГГц. Планшет також оснастили 8-дюймовим HD-екраном, який підтримує до п'яти одночасних дотиків. Крім того, нова Iconia має 2 Гб оперативки і 32 "гіги" флеш-пам'яті.

Працює пристрій під управлінням операційної системи Windows 8.1.

У продажі новинка має з'явитися вже цього місяця. Орієнтовна ціна - 330 євро.

Fujitsu Arrows A 301F

Тим часом японська компанія Fujitsu показала смартфон, який можна зарядити за рекордно короткий час.

Акумулятор апарата Arrows A 301F здатний частково поповнити енергозапас всього за 10 хвилин. Цього заряду, як запевняють розробники, вистачає для повноцінної роботи протягом цілого дня. Ну, а якщо зарядити батарею повністю, то смартфон зможе працювати три доби.

Інші характеристики Fujitsu Arrows теж на рівні: апарат має чотириядерний процесор, 5-дюймовий екран та 13,1-мегапіксельну камеру. Працює пристрій на базі Android 4.2.

Реактивний рюкзак Martin Jetpack

Стати супергероєм можна буде вже у 2014-му році. Новозеландська компанія Martin Aircraft представила фінальний, 12-й за рахунком, прототип реактивного рюкзака.

Апарат оснащений бензиновим двигуном V4 потужністю 200 кінських сил. Він дозволяє розвивати швидкість 74 км/год та підніматися на висоту 900 метрів. Вантажопідйомність рюкзака - 330 кілограмів. На повному баку прототип може пролетіти 30 кілометрів за півгодини.

Martin Jetpack призначений для пошуково-рятувальних операцій. Однак придбати його зможе кожен охочий. Достатньо буде заплатити 150 тисяч доларів. Продажі новинки стартують в середині наступного року.