Люди побили майже всі вікна, винесли ворота і навіть кілька разів кидали пляшки із запальною сумішшю.

Внаслідок газової атаки і подальшого штурму "швидка" забрала кількох людей.

"На Миколаївщині, у Врадіївці проти людей застосували сльзогінний газ. Одного молодого хлопця арештували. Громадяни відкрили ворота райвідділу міліції і заходять всередину. Люди обурені і розгнівані", – написав нардеп Андрій Парубій сьогодні уночі на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, усю ніч громада Врадіївки пікетувала райвідділок міліції. У свою чергу, правоохоронці застосували до громади, що мітингує, сльозогінний газ.

Миколаївські правоохоронці офіційно заявили, що переконані: більшість учасників акції під Врадіївським райвідділом міліції – у стані алкогольного сп'яніння.

Тоді підполковник міліції Віталій Синицький заявив, що під час сутичок між мешканцями смт Врадіївка та співробітниками міліції, 10 міліціонерів отримали травми різних ступенів важкості.

Як відомо, раніше повідомлялося, що на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

За словами потерпілої (мешканки смт Врадіївка), до нападу причетний ще один працівник міліції. Проте, у прокуратурі кажуть, що він у день скоєння злочину перебував на чергуванні, – пишуть "Новости Николаева".

Водночас, за інформацією миколаївського видання "Новини N", потерпіла розповіла, що ввечері, приблизно о 23:30 вона поверталася додому з дискотеки. Дорогою додому біля неї зупинився автомобіль, чоловік із якого запропонував її підвезти. Дівчина відмовилася. Після чого її силою втягнули в авто, де були, за її словами, офіцери міліції – Євген Д. і Дмитро П. За кермом був місцевий таксист Рябіненко.

Наразі, повідомляє видання, затримані лейтенант міліції Дмитро П. і таксист Рябіненко, а Євген Д. – ні.

Після трагедії мешканці смт Врадіївка, що на Миколаївщині, вийшли на акцію протесту з вимогою належного покарання двом співробітникам міліції, яких підозрюють у зґвалтуванні й побитті молодої жінки.

Минулої ночі будівлю суду мешканці стали закидати камінням та яйцями. Та міліції таки вдалося вивезти підозрюваних.

За словами заступника прокурора Миколаївщини Дмитра Єфименка, наразі немає доказів провини старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака, якого місцева громада звинувачує у причетності до зґвалтування 29-річної мешканки Врадіївки.