Fenix 3

Ґаджет оснащений цілою низкою датчиків – акселерометром, барометром, альтиметром, електронним компасом, GPS-модулем та EXO-антеною для надійного супутникового сигналу.

Опційно доступний ремінець з пульсометром. Вся інформація виводиться на круглий кольоровий дисплей зі світлодіодною підсвіткою.

Розумний годинник вміє рахувати пройдену відстань, кількість кроків і спалених калорій, а також стежити за фазами сну. Крім того, ґаджет може давати рекомендації для різних типів спорту, зокрема, велосипеда, лиж, бігу і плавання. Можна встановлювати щоденні цілі й ділитися досягненнями у мережі. Також є додаток з прогнозу погоди і календар.

Fenix 3 витримує занурення у воду на глибину до 100 метрів, а акумулятора вистачає на 20 годин в режимі GPS-тренування і на 6 тижнів у режимі звичайного годинника. Ціна – від 500 до 600 доларів.

Повний випуск програми "Інновації" дивіться тут.

Epix

Інша новинка від Garmin – смарт-годинник для туристів. Ґаджет під назвою Epix обладнаний прямокутним сенсорним дисплеєм діагоналлю 1.4 дюйма. Він також має низку корисних сенсорів, однак основний акцент тут на GPS-навігації. Саме тому на пристрої встановлені фірмові карти з рельєфом (BirdsEye Satellite Imagery), а також передбачено 8 Гб пам'яті.

Крім того, Epix витримує занурення на 50 метрів, а батареї вистачає від 24 годин до 16 тижнів, залежно від режиму роботи. Ціна нового смарт-годинника Garmin з різними картами 500 та 550 доларів.