Херсонські журналісти поставили запитання голові Партії регіонів щодо діяльності депутатів Херсонської міськради, його однопартійців, які, на думку журналістів, поводяться негідно.

"Микола Янович! Здрастуйте! Питання до Вас як до голови Партії регіонів: У Херсоні депутати міської ради Киян (спійманий на хабарі в 7 тисяч гривень) Ткач (директор комм. Підприємства, який вкрав з бюджету 4 мільйона гривень) Шевчук ( конвертаційний центр 300 мільйонів гривень), плюс він же ще й побив журналіста і був засуджений, але врятувався амністією. Всі вищезгадані персонажі безкарно продовжують працювати і ходити на сесії міської ради. Керівництво міської організації ніяк не коментує отримані факти. Чи існує у Вас в партії якийсь механізм покарання по партійній лінії таких осіб? Спасибі", — написали прем'єр-міністру у Facebook.

Азаров пообіцяв розібратися в наданій йому інформації.

"Ваша інформація буде передана Голові контрольної комісії Партії регіонів Білоблоцькому з виїздом на місце. Ця інформація буде перевірена. І якщо вона підтвердитися, то зазначені особи будуть виключені", — написав прем’єр.

Відзначимо, що всі зазначені в зверненні до Миколи Азарова особи є депутатами Херсонської міськради від Партії регіонів. Головою Херсонської міської організації Партії регіонів є мер Херсона Володимир Сальдо.