Samsung Galaxy Grand 2

Компанія Samsung офіційно представила новий планшетофон Galaxy Grand 2. Апарат отримав HD-екран діагоналлю 5,25 дюйма (1280x720) та 4-ядерний процесор з частотою 1.2 ГГц. Також на борті - 1,5 Гб "оперативки" та 8 Гб вбудованої пам'яті. Є слот для карт пам'яті microSD обсягом до 64 Гб.

Новий Galaxy Grand оснащений двома камерами - фронтальною на 1.9 Мп та тильною на 8 Мп, яка здатна знімати FullHD-відео.

Операційна система - Android 4.3 Jelly Bean.

Ціни поки невідомі, однак Samsung позиціонує цю новинку як бюджетну.

Бездротовий апдейт для акустики

Американський стартап ROCKI представив цікаву розробку, яка може зробити будь-яку акустичну систему бездротовою.

Мініатюрний ґаджет з однойменною назвою підключається до колонок стандартним кабелем з 3,5-міліметровим роз'ємом. А завдяки вбудованому модулю Wi-Fi девайс можна з'єднати з джерелом музики - смартфоном чи комп'ютером.

Для цього також потрібно встановити спеціальний додаток. Наразі є лише Android-версія, однак розробники вже працюють над мікропрограмою для iOS та HTML5 - для комп'ютерів.

У ROCKI вважають, що таке рішення дійсно зручне в користуванні і значно дешевше, аніж нова акустика з Wi-Fi.

Девайс уже можна попередньо замовити в одному з 6 кольорів на ресурсі Kickstarter за $45.

Дійсно розумний годинник

Дійсно розумний годинник, який цілком може обійтися без смартфона. І навіть замінити його.

Neptune Pine оснащений дисплеєм діагоналлю 2,4 дюйма. Такий розмір дозволяє повноцінно використовувати всі можливості Android. Зокрема, можна набирати текст, запускати додатки, ігри, заходити в інтернет і навіть здійснювати дзвінки.

Усе це можливе і завдяки 4-ядерному процесору Qualcomm Snapdragon S4 з частотою 1.2 ГГц. Також девайс має на борті 16 Гб вбудованої пам'яті і дві камери.

У продажу Neptune Pine з'явиться на початку 2014 року за ціною $200.