Про це йдеться у відео, опублікованому на Youtube (Всі права на відео належать користувачеві Twit Rusnat).

"Командир української військової частини А-2904, дислокованої у Бахчисараї, Володимир Садовник у стані сильного алкогольного сп'яніння врізався на квадроциклі в автомашину автопробігу на підтримку кримського референдуму", - йдеться у повідомленні.

П'яний військовослужбовець, злетівши з квадроцикла, поліз у бійку з оточуючими.

"Цікаво, що на задньому сидінні транспортного засобу була дружина командира частини", - йдеться у повідомленні.

Керівник Центру військово-політичних досліджень Дмитро Тимчук у Facebook повідомив, що Садовника затримали кримські міліціонери, які раніше присягнули Аксьонову, після чого була проведена "робота".

Тимчук також повідомив, що 30 військовослужбовців батальйону залишилися вірними присязі на вірність народу України.

"Кількість зрадників ми не можемо назвати, частина солдатів просто розбіглися (і, таким чином, зрадниками їх вважати передчасно)", - зазначив він.

Як повідомив у Facebook журналіст Роман Бурко, Садовник здав російським військовим 9 одиниць техніки: 1 УАЗ, 1 ГАЗ- 66, 3 КАМАЗи, 2 УРАЛи, 2 ЗІЛи.

"Машини за наказом зрадника заправлені пальним недоторканного запасу. На території частини піднято прапор РФ. Зброї у частині на момент захоплення не було. Людей, які намагаються протистояти російським військовим, залякують автоматними чергами", - йдеться у повідомленні.

Нагадаємо, зниклий напередодні командир автобату Володимир Садовник сьогодні прибув на територію автомобільного батальйону ВМС України в Бахчисараї разом з самооборонцями Криму і факти здав частину Росію.