“На кордоні Росії з Україною в Ростовській області нами зафіксовані диверсійно-розвідувальні групи російського спецназу. За нашими даними, командири зорієнтовані на готовність до закидання (інфільтрації) в Україну 15 липня. Я особливо відзначив, що, власне, такі групи спецназу “працювали” на Донбасі протягом усього квітня цього року. Формат точно такий же. Тоді слідом за закиданням цих груп ми отримали Слов'янськ та інші “цитаделі тероризму”. Зараз Росія, розчарувавшись у своїх найманцях, намагається провернути той самий фокус”, - написав координатор “Інформаційного опору” на своїй сторінці у Facebook.

Він наголосив, що “ні про яке широкомасштабне вторгнення Росії в Україну і початок “повноцінної” війни між двома державами ніхто не говорить”.

“Йде таємна (принаймні, поки що) війна Росії проти України. Йде вона з березня 2014 року. Хто цього досі не зрозумів - мені шкода”, - зазначив Тимчук.

Нагадаємо, за даними керівника "Інформаційного спротиву" Дмитра Тимчука, в Ростовській області перебувають підрозділи російського спецназу головного розвідувального управління. Командири підрозділів зорієнтовані на те, що їх перекинуть на територію України 15 липня.

У РНБО не підтвердили інформацію про те, що 15 липня Росія перекине в Україну свої війська.