"Ми, представники російської опозиції, всією душею підтримуємо прагнення братнього українського народу, що бореться сьогодні за європейський шлях розвитку своєї країни, забезпечити щасливе майбутнє для всієї України, для кожного її громадянина! Ми бачимо , що в результаті останніх рішень Президента України Віктора Януковича, фактично заморожують євроінтеграційні процеси, мільйони людей на Україні відчувають себе обдуреними і ображеними", — цитує заяву офіційна сторінка Євромайдану у Facebook.

Читайте також: Ми не будемо гратися, як у 2004-му, — Азаров не боїться Євромайдану

У заяві йдеться: російська опозиція вірить, що українці, "які мають багатий позитивний досвід відстоювання своїх громадянських прав і суспільних інтересів", і цього разу зуміють проявити волю, рішучість, стійкість.

"...продемонструвати відповідальність перед майбутніми поколіннями і не дозволять лицемірним і слабким лідерам нав'язати їм рішення, які гальмують розвиток України, що залишають її за межею цивілізованих країн. Ми ні секунди не сумніваємося в кінцевій перемозі українського народу!", — йдеться у заяві.

Як відомо, наразі у столиці залишаються десятки тисяч активістів, які підтримують євроінтеграційний вибір України. 50 тисяч людей мітингують на Європейській площі, ще 20 тисяч перебувають на Майдані Незалежності.