Про це вона повідомила під час брифінгу, передає кореспондент Телеканалу новин "24".

"Що мене особисто дратує, це голодування, яке повинно було розпочатись після свят. Але Надя його раніше розпочала. Скоріш за все я підтримаю її в цьому, я не знаю як це буде виглядати",- повідомила Віра Савченко.

Читайте також: Савченко схудла на 5 кілограмів, але припиняти голодування не збирається

За її словами, адвокат Марк Фейгін сьогодні їй привезе записку від Надії, і тоді будуть зрозуміли наступні кроки.

Сестра ув’язненої зазначила, що планує провести акцію протесту під МЗС, посольством Росії та Адміністрацією Президента. Зокрема, планує жити по тижню в наметі під кожним відомством.

4-5 січня вона планує полетіти в Росію на зустріч з ув'язненою сестрою, оскільки саме тоді їй повинні відмінити заборону в’їзду до РФ.

Читайте також: Відпускати чи не відпускати Савченко, вирішуватиме виключно Путін, — адвокат

Віра Савченко додала, що її остання надія на представника України в ПАРЄ.

"Тоді її ні Російська Федерація, ні інша країна, яка втратила реальність, не матиме права тримати під арештом, адже вона стане особою з дипломатичним статусом", - сказала вона.

Сестра Савченко переконана, що термін ув'язнення Надії залежить не від бажання Путіна, а від гарної роботи адвокатів та правозахисників, бо це є правова справа.

Нагадаємо, московський міський суд визнав законним продовження арешту української льотчиці Надії Савченко до середини лютого майбутнього року.