"Упродовж дня бойовики зосередили мінометний вогонь на позиціях захисників донецького аеропорту, вели вогонь зі стрілецької зброї, зенітних установок ЗУ-23-2.
Раз за разом вогневі точки бойовиків подавлялись, аеропорт перебуває під нашим контролем.Також під мінометні обстріли потрапили наші підрозділи, що надають підтримку українським кіборгам", — повідомляє прес-центр АТО.

Напруженою залишається ситуація в районі траси Бахмутка. Протягом дня бойовики вели вогонь по 37 блокпосту та підрозділам, що дислокуються неподалік населених пунктів Трьохізбенка, Станично-Луганське, з танків обстріляли 29 блокпост.

Читайте також: На Донбасі від обстрілів бойовиків загинули ще 3 дорослих і одна дитина

Обстановка в районі Дебальцевського плацдарму контрольована, за день сталось два обстріли наших позицій в районі Орлово-Іванівки та кургану Могила Гостра.

Внаслідок 16 обстрілів, що стались протягом дня, троє українських військовослужбовців зазнали поранень, їх направлено до лікувальних закладів.

Крім того, о 15.45 розвідувальний підрозділ сил АТО виявив ДРГ противника чисельністю до 8 осіб в районі Орловки. Після вогневого контакту бандити втекли у напрямку Ласточкино, забравши своїх поранених. Втрат серед українських розвідників немає.

Зазначимо, за даними прес-центру АТО, за минулу добу Україна втратила сімох українських солдатів, десятеро з пораненнями різного ступеня важкості направлені до медичних закладів, де їм надають кваліфіковану медичну допомогу.