Адвокати двох обвинувачених заявили клопотання про судовий розгляд справи в закритому режимі. Суд прийняв рішення і ухвалив, що, згідно Кримінально-процесуального кодексу України, судовий розгляд проходитиме в закритому режимі.

Крім того, на попередньому слуханні прийняли рішення, що судовий процес відбуватиметься колегіально. До складу увійшли три судді, яких обрала відповідна комп'ютерна програма. У процесі головує Олена Селіванова.

На засіданні були двоє підсудних, які заявили відповідне клопотання.

До групи з підтримки державного звинувачення в суді увійшли представники Головного управління підтримки державного обвинувачення в суді Генеральної прокуратури України та співробітники прокуратури Миколаївської області.

Нагадаємо, 10 березня в Миколаєві троє хлопців заманили в квартиру Оксану Макар, зґвалтували її, а потім, щоб приховати сліди злочину, придушили і спробували спалити живцем. Дівчина вижила, але перебувала у вкрай важкому стані, їй ампутували руку і стопи. 16 березня, постраждалу спецрейсом доставили ​​з Миколаївської лікарні в Донецький опіковий центр, де їй зробили кілька операцій, проте врятувати життя не змогли — 29 березня Оксана Макар померла.