Дипломована дієтологиня і засновниця The Well Necessities у Нью-Йорку Ліза Хаїм розповіла, як зробити каву смачнішою, пише 24 Канал з посиланням на Realsimple.

Дивіться також Кавова гуща здатна вирішити кілька екологічних проблем: що придумали вчені

Чому корицю варто додавати до кави

Ліза Хаїм радить додавати до кави корицю замість молока чи цукру. Перед тим, як заварити каву, слід посипати кавову гущу кількома струшуваннями кориці.

Кориця зробить смак кави більш насиченим, менш гірким, а додавання вершків та цукру буде абсолютно непотрібним.

Окрім покращеного смаку, як розповіла дієтологиня, кориця також корисна для здоров'я.

У деяких дослідженнях було доведено, що кориця знижує резистентність до інсуліну, а це означає, що стрибок рівня цукру в крові після вживання вуглеводної їжі був нижчим при вживанні кориці,
– сказала Ліза Хаїм.

Це також може бути важливо для тих, хто намагається скоротити споживання цукру. За словами Хаїм, кориця є джерелом марганцю, кальцію, заліза та вітаміну К.

Дослідження також показують, що кориця може допомогти з когнітивними функціями, що робить її ідеальним способом розпочати насичений ранок.

Важливо! Цей матеріал має винятково загальноінформаційний характер і не може бути основою для встановлення діагнозу або медичних висновків. Публікації на сайті засновані на останніх актуальних і науково обґрунтованих дослідженнях у сфері медицини. Але якщо Вам потрібні встановлення діагнозу або медична консультація, обов’язково зверніться до лікаря.