"За свідченнями працівників центральних засобів масової інформації, які також перебували на мітингу, один з організаторів несанкціонованої акції закликав присутніх людей, а їх було близько 500 і переважна кількість з них перебувала, також зі слів представників ЗМІ, в стані алкогольного сп'яніння, йти штурмом на райвідділ міліції", – наголосили у міліції.

Правоохоронці додають, що під час штурму "натовп, використовуючи камені і шматки арматури, повністю пошкодили фасадну частину і ворота адміністративної будівлі".

"Зброю" і невстановлені вибухові пристрої мітингувальники принесли з собою. Для надання допомоги у відновленні громадського порядку залучено додаткові сили органів внутрішніх справ ", – кажуть правоохоронці.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на Миколаївщині затримали працівника правоохоронних органів за підозрою у зґвалтуванні і жорстокому побитті 29-річної жінки.

За словами потерпілої (мешканки смт Врадіївка) до нападу причетний ще один працівник міліції. Проте, у прокуратурі кажуть, що він у день скоєння злочину перебував на чергуванні, – пишуть "Новости Николаева".

Водночас, за інформацією миколаївського видання "Новини N", потерпіла розповіла, що ввечері, приблизно о 23:30 вона поверталася додому з дискотеки. Дорогою додому біля неї зупинився автомобіль, чоловік із якого запропонував її підвезти. Дівчина відмовилася. Після чого її силою втягнули в авто, де були, за її словами, офіцери міліції – Євген Д. і Дмитро П. За кермом був місцевий таксист Рябіненко.

Наразі, повідомляє видання, затримані лейтенант міліції Дмитро П. і таксист Рябіненко, а Євген Д. – ні.

Після трагедії мешканці смт Врадіївка, що на Миколаївщині, вийшли на акцію протесту з вимогою належного покарання двом співробітників міліції, яких підозрюють у зґвалтуванні й побитті молодої жінки.

Вночі будівлю суду мешканці стали закидати камінням та яйцями. Та міліції таки вдалося вивезти підозрюваних.

Водночас, родичка потерпілої розповіла, що розповіла, що до сім'ї приїжджав чоловік, який назвався представником УМВС області. Він запропонував взяти на себе всі витрати за лікування Ірини. Якщо вірити візитці, то це був Михайло Трофанюк – начальник медсектору УМВС України Миколаївщини.

За словами заступника прокурора Миколаївщини Дмитра Єфименка, наразі немає доказів провини старшого лейтенанта міліції Євгена Дрижака, якого місцева громада звинувачує у причетності до зґвалтування 29-річної мешканки Врадіївки.