Переможці змагань матимуть унікальний шанс представити свою країну на Американському континентальному конкурсі барменів.

Учасники боролись за першість у двох категоріях. Перша - класична, найважливіше для якої - техніка приготування та якість напою. Друга - "категорія стилю", у якій сповна розкрились таланти мексиканських барменів.

“Найголовніше у напої - це баланс інгредієнтів та техніка змішування. Звісно, справжній бармен повинен уміти зробити з цього видовищне шоу”, - каже президент Мексиканської асоціації барменів Адріан Хуарес.

Віртуозне жонглювання келихами та пляшками часом змушувало глядачів повірити, що перед ними не бармени, а справжні фокусники. Оцінювало старання конкурсантів компетентне журі, яке й вирішило відіслати на континентальну першість у Тенеріфе одразу двох учасників.