"Я вдруге відвідала слідчого і дала відповіді на усі питання слідства та надала слідству не тільки факти, але й докази правопорушень. Прокуратура має оригінали і протоколу, і стенограми, і порівняльних таблиць, з яких усе видно", - цитує слова нардепа Оксани Продан прес-служба УДАРу.

За словами опозиціонерки, слідчому вона зазначила, що після розгляду законопроекту на засіданні профільного комітету, у варіанті законопроекту, який винесли на голосування наступного дня, з’явилися відхилені на засіданні комітету поправки.

"На засіданні комітету представник секретаріату комітету повідомив, що вони внесли в таблицю ще низку поправок, які пропонуються до відхилення. Таким чином, комітет проголосував за відхилення усіх поправок, яких не було в порівняльній таблиці зранку 23 жовтня, що зафіксовано в стенограмі засідання комітету. А вже 24 жовтня депутатам надали для голосування проект, в якому відхилені комітетом поправки визначені як "враховані", - пояснила Продан.

Читайте також: "Антикличкові поправки" підписав опозиціонер Бриченко, – експертиза

За її словами, згідно з регламентом Верховної Ради, до другого читання поправки до статей проекту закону вноситися взагалі не могли, бо ці статті не змінювались у першому читанні.

Нагадаємо, поки вимагали закон для Тимошенко, отримали поправки для Кличка. Верховна Рада нашвидкуруч внесла зміни до Податкового кодексу, які можуть виключити Кличка з президентських перегонів. Все через те, що спортсмен платить податки у Німеччині.