В ніч з 15 на 16 серпня, за повідомленнями мешканців, звуки залпів і вибухів лунали по всьому місту. В результаті попадання снарядів пошкоджені житлові будинки №19 по вул. Бахрушіна в Кіровському районі та №13 по вул. Кренкеля в Куйбишевському районі — зруйнована покрівля і постраждали особисті речі мешканців. Крім того, за інформацією ДСНС, в Київському районі зафіксований факт попадання снаряда у двір приватного житлового будинку №71 по вул. Благовіщенській", — інформує прес-служба Донецької міськради.

Станом на 9.30 ситуація в Донецьку зберігається напруженою. Попри це, працюють всі комунальні служби, що забезпечують життєдіяльність міста.

Також повідомляється, що відновлено електропостачання Південного водовузла, що постачає питну воду жителям Петровського та Кіровського районів. Підключені до електропостачання близько 16 тисяч жителів мікрорайонів Широкий, Лідіївка, Бірюзова і селище шахти Трудовська. Залишаються без електроенергії ще більше 40 тисяч жителів Кіровського, Петровського та Ленінського районів. У цих районах ведуться відновлювальні роботи.

Громадський транспорт на міських автомагістралях працює в режимі "вихідного дня". Через обриви на контактних мережах не здійснюють рух тролейбуси №7 і трамваї №10.

Додамо, лідер "Правого сектору" Дмитро Ярош повідомив, що бійці 93-ї бригади знищили 60 терористів у Донецьку.