Творець холодного дива Мирослав Дедишин вже не вперше працює з кригою. На виготовлення “Айс Хаус” затратив більше тижня і близько 20 кубів льоду. Каже, з цим матеріалом працювати йому особливо до снаги.
“Це зовсім інший матеріал. Переваги льоду в тому, що він легко обробляється. Дозволяє його склеювати, плавити, обробляти як дерево різними ріжучими інструментами”, - каже скульптор Мирослав Дедишин.
Особливо ефектно льодовий бар виглядає у вечірній час - його підсвічують кольоровими вогниками. А розважає відвідувачів професійний діджей та бармен-шоу.
“Трохи руки мерзнуть, але для того, власне, і є наш льодяний бар.Рухаємось”, - сказав бармен Михайло.
Ідею створення такого кафе перейняли з-за кордону.
“Ми би хотіли якнайдовше, щоб простояв. Він викликає інтерес серед перехожих. Люди заходять цікавляться. Це така цікава подія. І це зробилося в Україні, у Львові вперше. Це не є нове для Європи. Для України це є нове. Такого ще не робив ніхто”, - переконаний організатор Ігор Фіняк.
А ось як довго льодова хатинка тішитиме цікавих відвідувачів - покаже погода, лютневі морози тут лише на користь.