Шеф-кухар Ронні Руффало поділився порадою щодо найкращого жиру для приготування яєць. Він вважає, що найкраще смажити яйця на вершковому маслі, пише Tastingtable.com.

Дивіться також Клопотенко пообіцяв посмажити сандалі в клярі: чи виконав шеф-кухар свою обіцянку

Чому саме цей варіант найкращий

На його думку, вершкове масло є найкращим вибором. Окрім того, що воно запобігає пригоранню яєць, масло також підсилює їхній смак, що робить страву ще смачнішою.

"МакДональдз" не тільки слідкує за трендами, а й створює їх. А за свіжість продуктів можна не хвилюватися – компанія дбає про їхнє безпечне зберігання, навіть під час блекаутів.

Як зазначає шеф, вершкове масло має унікальний аромат, який чудово поєднується з яйцями. Руффало радить додавати кілька маленьких шматочків масла прямо в яєчню під час приготування. Це допоможе зберегти яйця ніжними та вологими, адже масло тане і вбирається в яєчну масу, роблячи її більш соковитою.

Окрім того, вершкове масло допомагає уникнути пересмажування яєць.

Також хорошим варіантом є оливкова олія. Вона додає страві легкий, характерний смак і є має користь завдяки вмісту корисних жирів.