Дінарі Касько згадалось давнє захоплення – випічка. Але пекти прості бісквіти чи фруктові пироги теж не надто цікаво. Зізнається, вже її другий торт був мусовий і складався з 12 компонентів. Дівчина відвідує майстер-класи світових гуру, сама експериментує зі смаками і бракує тільки одного – різноманіття форм.

Випічка Дінари Касько – справжній витвір мистецтва

Класичні прямокутні її не задовольняють – так у голові народжуються десятки химерних форм, які вона без жодних клопотів моделює у програмі "3d MAX". Кілька секунд у Google, і вона знає, хто їх надрукує.

Читайте також: Саша Самосонова – українська фешн-фотограф, яка підкорила США

Смакові якості її випічки знайшли для себе виразне оформлення. В одну мить у Дінари сформувався власний стиль, який виокремив її з десятків тисяч інших кондитерів і за якихось два роки вивів її у Топ-списки солодких майстрів. Зараз фото її тортів і тістечок з'являються у професійній літературі, харків'янку запрошують на майстер-класи, а за її сторінкою в Instagram стежить майже півмільйона людей.

Дінара Касько розпочала неймовірний успіх на своїй кухні

Від неї щоразу чекають нестандартних рішень, тож харків'янка продовжує експерименти. Наприклад, почала вирізати лазером фігури на шоколаді. Можливо, це й надихнуло на співпрацю з американським митцем Хосе Маргулісом, який створює об'ємні картини з пластику. Дінара замінила цей елемент на шоколад.