Дотримання саме цього методу призведе до того, що пюре вийде гумовим, сірим та несмачним. Щоб приготувати ніжне та смачне картопляне пюре, якого багато хто прагне, слід врахувати деякі прийоми та поради, передає 24 Канал з посиланням на News24.

Читайте також Щоб точно зіпсувати – продовжуйте далі: які популярні помилки роблять смажену курку неїстівною

Який інгредієнт обов'язково додавати в картопляне пюре

Картопля має зваритись повністю, і її недостатньо просто потовкти. Картоплю потрібно залити гарячим молоком – саме гарячим, бо холодне надасть пюре сірого кольору.

Тоді треба збити відварену картоплю до однорідної маси без грудок. І тут найголовніший інгредієнт – вершкове масло, якого має бути багато – 100 грамів на пів кілограма картоплі.

Ніжний смак пюре надає саме масло, а не молоко. Маргарином його замінювати не можна.

А домашнє вершкове масло значно покращить смак картопляного пюре. Ось побачите, як зміниться смак улюбленої страви. Таке вершкове масло зараз можна придбати не лише у фермерів, а й в магазинах, куди ті постачають свій продукт.

Сподобався лайфхак? Тоді дізнайтеся як повністю почистити оселедець від кісточок.