Архів
Курси валют
youtube @24
Loading...
google @24
RSS СТРІЧКА
Загальний RSS

Топ новини

Відео новини

Як не хворіти та почуватися бадьорим довгі роки?

Ваше здоров’я 16:30, 24 квітня 2010 1710

Здоров’я людини безпосередньо залежить від харчування.

До своєрідного переліку країн із правильним харчування можна віднести Японію. У Країні сонця, що сходить не більше 1,5-2% людей із зайвою вагою, і все завдяки правильному харчуванню.

Японія оточена морем, тому не дивно, що в основі кухні - морська їжа. Головним джерелом білка для японців є риба, а також соя, що позитивно впливає на роботу серця. Традиційна японська страва суші є джерелом цінних жирних омега-кислот, які є в рибі. Споживання таких кислот є ефективним профілактичним і лікувальним засобом серцево-судинних захворювань і чистки судин.

Фахівці також хвалять японську кухню за споживання великої кількості капусти. А водорості, у які загортають овочі, містять у порівнянні з іншими продуктами, найбільшу кількість мінералів. Ця супер-їжа береже японців від раку.
А ще японці одержують багато складних вуглеводів разом із гречаною локшиною. До того ж в Японії прийнято вставати з-за столу з відчуттям легкого голоду.

Італійська кухня

Завдяки своїй різноманітності та багатству смаків, італійська кухня вважається однією з найкращих та найкорисніших у світі.
В італійській кухні, типовій кухні з регіону Середземного моря, царюють фрукти, овочі, продукти з цільного зерна та оливкова олія. Однак, найголовнішим серед овочів є помідор.

Використовують його по максимуму. Адже томат - це справжній еліксир життя для італійців. В ньому міститься лікопін - це особливо цінний вітамін-антиоксидант, який запобігає раку та закупорці артерій. Заправляють томатний соус чи пасту, зазвичай, часником. Часник чистить кров, нормалізує артеріальний тиск, знижує рівень холестерину, має антибактеріальну дію.

На півдні Італії в раціоні переважає морська їжа з уже знайомими нам омега з кислотами. Як альтернативу м’ясу італійці полюбляють їсти равликів. Звісно, паста також популярна, проте, її італійці споживають в обмеженій кількості, часто як гарнір. Готують італійці на оливковій олії, яка є дуже корисною для серця. Способи приготування страв різноманітні: їжу варять, запікають, готують на пару або ж на грилі.
 

Джерело: 24 Канал
Якщо Ви виявили помилку на цій сторінці, виділіть її та натисніть Ctrl+Enter
powered by lun.ua
Коментарі
СЛУХАЙ ON AIR
РАДІО МАКСИМУМ Радіо Максимум
ЧИТАЧІ РЕКОМЕНДУЮТЬ
Більше новин
Новини інших ЗМІ
При цитуванні і використанні будь-яких матеріалів в Інтернеті відкриті для пошукових систем гіперпосилання
не нижче першого абзацу на Телеканал новини «24» — обов’язкові.
Цитування і використання матеріалів у оффлайн-медіа, Мобільних додатках, SmartTV можливе лише з письмової згоди Телеканалу новин «24».
Матеріали з маркуванням «Реклама» публікуються на правах реклами.
Усі права захищені. © 2005—2017, ПрАТ «Телерадіокомпанія “Люкс”», Телеканал новин «24»
Залиште відгук