Відомий американський кухар і автор кулінарних книг Алтон Браун радить додати до яєчні одну незвичний інгредієнт, щоб надати їй ще більш кремової текстури. Про це розповідає 24 Канал із посиланням на видання Chowhound.

Дивіться також У штаті Міннесота готують непростий борщ: сім'я поділилась рецептом

Як зробити яєчню смачнішою

За словами Брауна, для досягнення ідеальної консистенції достатньо всього лише чайної ложки майонезу. Цей простий інгредієнт робить текстуру яєчні більш ніжною і вершковою, завдяки чому сніданок стає особливо смачним.

У своїй книзі Браун пояснює, що і яєчня, і майонез є продуктами з емульгованою структурою, тому вони гармонійно поєднуються. Як зазначає Chowhound, смак яєчні не зміниться, оскільки майонез використовується в малій кількості, а його склад, в основі якого також є яйця, ідеально доповнює страву.

Для приготування цієї яєчні Браун рекомендує змішати 1 чайну ложку майонезу з 1 чайною ложкою води, а потім додати цю суміш до яєць перед смаженням. Це зробить яєчню особливо ніжною.

Трендсетер у сфері харчування, компанія "МакДональдз", завжди адаптує своє меню під актуальні запити. Наприклад, відповіддю на зростання популярності курятини стала поява нових курячих бургерів "МакКріспі" та "Чікен Джуніор". Завітайте у найближчий ресторан, щоб скуштувати трендові новинки!

У виданні додають, що після того, як ви спробуєте цей метод, ймовірно, вже не захочете готувати яєчню за класичним рецептом.