В одному з непримітних районів Сінгапуру завжди величезна черга до віконечка з їжею. На перший погляд, там не готують нічого особливого – куряче м'ясо, локшина та соус на вибір – традиційний азійський фаст-фуд.
Читайте також: Рецепти незвичайних лимонадів, які можна приготувати вдома
Та їжа там відповідає найвищим стандартам – це визнали упорядники гіду Мішлен, які оцінювали скромний фаст-фуд. Упорядники вирішили, що місце заслуговує однойменної зірки, найпрестижнішої нагороди в ресторанному світі.
Кухар Чан Хон Мен готує їжу вже 35 років. Наступного дня після нагородження шеф-кухар знову був на робочому місці: нарізав курятину, варив локшину та готував соєвий соус. Власник ятки з їжею упевнений, що в Сінгапурі багато талановитих кулінарів, яких вартує відкрити світові.
Читайте також: Як виглядає сніданок у Туреччині
Скуштувати локшину з куркою, нагороджених зіркою Мішлен, можна за якихось півтора долара. Треба тільки опинитися в Сінгапурі.