Традиційно українці на Новий рік готують безліч всіляких страв, з класичним салатом олів'є включно. Проте подібні традиції наражають на ризик переїсти та зіпсувати собі настрій поганим самопочуттям.
Лікарі радять не кидатись на їжу з першим ударом курантів, а почати вживати їжу за кілька годин до основного святкування, щоб організм звик до поступовості.
Читайте також: Як створюють новорічні іграшки в унікальній майстерні
Тому не слід голодувати цілий день, щоб потім вмить наїдатися. Бажано дотримуватись схеми сніданок-обід-вечеря, щоб не перевантажувати шлунок в одну мить за святковим столом.
Також слід дотримуватися певної схеми у вживанні їжі та напоїв, тобто не приймати їх водночас. Більше порад дивіться у відеоролику.
Повний випуск прогрнами "Корисні файли" дивіться за посиланням.