Зазвичай ми звикли бачити шпроти на бутербродах, однак є ще краще рішення – апетитний та смачний салат. 24 Канал пропонує скористатися рецептом від ТСН.

Не пропустіть Від нього не залишається навіть соусу: рецепт салату "Грибна галявина"

Рецепт салату зі шпротами

  • Час: 15 хвилин
  • Порцій: 4

Інгредієнти:
– 1 банка шпротів;
– 1 банка консервованого горошку;
– 2 – 3 варені картоплини;
– 2 варені яйця;
– 1 свіжий огірок;
– кріп – до смаку;
– 1 цибулина;
– 1 столова ложка цукру;
– 1/2 чайної ложки солі;
– 3 столові ложки оцту (6%);
– 100 мілілітрів гарячої води.

Приготування:

  1. Зі шпротів злийте олію, дрібно наріжте їх і покладіть у велику миску. Картоплю, зварену в мундирі, очистіть від шкірки, наріжте кубиками й додайте до шпротів.

  2. Цибулю наріжте півкільцями, залийте гарячою водою, додайте сіль і цукор. Залиште маринуватися на 15 хвилин, після чого злийте воду та додайте цибулю до салату.

  3. Свіжий огірок наріжте соломкою, яйця зваріть і поріжте кубиками.

  4. Посипте салат подрібненим кропом за бажанням. Додайте трохи солі до смаку, заправте майонезом і додайте консервований горошок (зливши рідину). Добре перемішайте всі інгредієнти перед подачею.

Смачного!

Кращий, ніж у магазині: як замаринувати оселедець.