Кожна господиня має в книзі рецептів свій варіант приготування кабачкової ікри. Але такого смачного як цей – точно ні, передає Woman Life.

Читайте також Коли захотілося гостренького: просто та бюджетно готуємо аджику на зиму

Найсмачніша кабачкова ікра на зиму

  • Час: 1 година
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– кабачки – 3 кілограми
– морква – 1 кілограм
– цибуля – 1 кілограм
– олія
– сіль – 3 – 4 чайні ложки
– чорний мелений перець – 1/3 чайні ложки
– томатна паста – 4 столові ложки
– оцет – 3 столові ложки

Приготування:

  1. Кабачки очистьте та наріжте дрібними кубиками. Моркву натріть на терці, цибулю наріжте дрібними квадратиками. Обжарте разом на олії.
  2. Тепер перекладіть у каструлю моркву, цибулю і кабачок. Поставте на вогонь і тушкуйте 20 хвилин з моменту закипання. Заберіть з вогню і перебийте блендером всю масу.
  3. Додайте сіль, перець мелений чорний, оцет і томатну пасту, перемішайте. Знову поставте на вогонь на 20 хвилин.
  4. Після цього зніміть ікру з вогню, й розкладіть по стерилізованих банках, закрийте щільно кришками.

Поціновувачам гострого сподобається: рецепт перцю чилі від кулінарної блогерки Лілії Цвіт.