Для цього досить дотримуватися технології і знайти правильні приправи. Приготуйте моркву за цим рецептом, й вам точно сподобається, передає Woman24.

Читайте також Простіше, ніж здається: як приготувати ресторанну страву "Тартар" вдома не за всі гроші світу

Як приготувати моркву по-корейськи

  • Час: 15 хвилин на приготування (2 – 3 години на маринування)
  • Порції: 1

Інгредієнти:
– 1 кілограмів моркви
– 3 столові ложки цукру
– 1 чайна ложка солі
– 4 столові ложки оцту
– 100 мілілітрів олії
– 1 головка часнику
– 1 чайна ложка меленого чорного перцю
– приправа до корейської моркви або коріандр.

Приготування:

  1. Використовуйте спеціальну терку для корейської моркви, щоб приготувати свіжу натерту соковиту моркву.
  2. Натерту моркву змішайте в мисці з цукром, олією, сіллю, часником, перцем і різними приправами. Далі вичавіть часник за допомогою часникочавки, або дрібно натріть його на тертці.
  3. Залиште її маринуватися 2 – 3 години. За бажанням до моркви можна додати дрібно нарізаний гострий перець. Все, ваша морква готова. Зберігайте її у холодильнику!

До слова, смажену цибулю можна зробити набагато смачнішою. Для цього треба додати всього один інгредієнт.