У себе на батьківщині цей салат називається "Кані Сарада", і його дуже легко приготувати вдома. Рецептом поділились на порталі "На Пенсії".

Читайте також Запечений свинячий бочок: рецепт смачної м'ясної закуски, яка вже скоро буде на всіх столах

Японський салат з крабових паличок

  • Час: 15 хвилин
  • Порції: 4 – 5

Інгредієнти:
– крабові палички – 500 грамів
– свіжий огірок – 200 грамів
– морква – 150 грамів
– майонез – 7 столових ложок
– соєвий соус – 1,5 чайної ложки
– мед – 2 чайні ложки
– білий кунжут – до смаку

Приготування:

  1. Кунжут підсмажте на сухій сковороді до золотистого кольору. Крабові палички розгорніть в пласти, й складіть один на один.

  2. Складений пласт наріжте дуже тонкою соломкою. Огірок і моркву так само. Ще один варіант – скористатися терткою для моркви по-корейськи.

  3. Для салатної заправки змішайте майонез, соєвий соус і рідкий мед.

  4. Крабові палички змішайте з огірком і морквою. Полийте соусом, перемішайте та посипте кунжутом.

15 хвилин і готово! Смачного!

Сподобався рецепт? Тоді спробуйте приготувати Олів'є за простішим рецептом, який буде набагато смачнішим.