Завдяки маринуванню м'ясо набуває не лише довершеного смаку, а й особливої ніжної текстури. Деякі маринади вимагають кількох годин, однак з цим все буде куди простіше, розповідає Ukr.Media.

До теми Сигнал тривоги: яка ознака свідчить, що сметану не можна їсти

Рецепт маринаду зі швидкою дією

Час: 10 хвилин

Порцій: на 1 кілограм м'яса

Результат вражає усіх / Фото Pixabay

Інгредієнти:
– ківі;
– чайна ложка солодкої паприки;
– столова ложка рослинної олії;
– сіль до смаку.

Приготування:

  1. Ківі подрібнюємо у блендері.
  2. Додаємо паприку, олію та сіль, ще раз добре перемішуємо.
  3. Кладемо м'ясо у маринад. Для білого м'яса достатньо буде 30 хвилин, для червоного – трішки довше.

Смачного!

З ним "Шуба" вийде казковою: готуємо особливий буряк.